Inschrijven bij een locatie van De Hummeltjeshoeve

U wilt zich geen zorgen maken over uw kind terwijl u aan het werk bent. Dat geruststellende gevoel dat uw hummel lekker aan het spelen is en goed wordt verzorgd. Meld uw zoon of dochter aan bij 1 van de locaties van De Hummeltjeshoeve in Heukelum, Ameide of Nieuwland.

Kinderdagverblijf Heukelum

Een spelletje doen, een boekje lezen of naar de kinderboerderij aan de andere kant van de Appeldijk. Uw kind ontwikkelt zich spelenderwijs en kan zich regelmatig lekker uitleven. U zou bijna wensen dat u zelf nog een ukkie was.

bso Heukelum

Koele kikkers. Zo voelen kinderen zich als ze naar de basisschool gaan. Bij de bso in Heukelum krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te groeien.

Peuteropvang Heukelum

Rennen, spelen, zingen, bouwen, knutselen,
eten en weer doorgaan. Peuteropvang ’t Krakelingetje laat het Dorpshuis van Heukelum zinderen van de energie.

Kinderdagverblijf Ameide

Rupsjes groeien uit tot prachtige vlinders. Als de kinderen niet spelen, dan lezen ze een boekje of ze knutselen. Tussendoor zingen ze liedjes. Soms doen ze dat samen met de ouderen van het verzorgingstehuis waarin het dagverblijf 

gevestigd is.

Peuteropvang Ot en Sien

Bij Ot en Sien ontstaan de leukste kinderverhalen. Met de peuters van de opvang in de hoofdrol. Scheepstra en Ligthart, de schrijvers van de gelijknamige boekjes, zouden er vast en zeker trots op zijn.

Peuteropvang Nieuwland

Pinkeltje. Zo heet onze peuterspeelzaal in Nieuwland. Hier groeien de kleintjes spelenderwijs. Zodat ze uiteindelijk klaar zijn voor de stap naar het basisonderwijs.

Adres

De Hummeltjeshoeve
Groeneweg 20
Heukelum,  4161 BK

Kvk:55899463

Contact 

 06 11 33 01 26
 0345 51 96 75

info@dehummeltjeshoeve.nl 


Kinderopvang in Heukelum, Ameide en Nieuwland.