Inschrijven bij een locatie van De Hummeltjeshoeve

U wilt zich geen zorgen maken over uw kind terwijl u aan het werk bent. Dat geruststellende gevoel dat uw hummel lekker aan het spelen is en goed wordt verzorgd. Meld uw zoon of dochter aan bij 1 van de locaties van De Hummeltjeshoeve in Heukelum, Ameide of Nieuwland.

Kinderdagverblijf Heukelum

Een spelletje doen, een boekje lezen of naar de kinderboerderij aan de andere kant van de Appeldijk. Uw kind ontwikkelt zich spelenderwijs en kan zich regelmatig lekker uitleven. U zou bijna wensen dat u zelf nog een ukkie was.

Peuteropvang Heukelum

Rennen, spelen, zingen, bouwen, knutselen,
eten en weer doorgaan. Peuteropvang ’t Krakelingetje laat het Dorpshuis van Heukelum zinderen van de energie.

De Sport & spel bso Heukelum

De Sport & Spel BSO bevind zich in de Brede school in Heukelum. De kinderen zijn gedurende de middag te vinden in de gymzaal, op het schoolplein of in de speeltuin waar gesport en gespeeld kan worden.

bso Heukelum

Koele kikkers. Zo voelen kinderen zich als ze naar de basisschool gaan. Bij de BSO in Heukelum krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te groeien

Kinderdagverblijf Ameide

Rupsjes groeien uit tot prachtige vlinders. Als de kinderen niet spelen, dan lezen ze een boekje of ze knutselen. Tussendoor zingen ze liedjes in de brede school waar het kinderdagverblijf gevestigd is. Hier spelen ze lekker buiten hun eigen speelplein en kunnen ze bij de konijntjes kijken en knuffelen. 

PeuterOPVANG de Lieveheersbeestjes 

Bij de Lieveheersbeestjes is de peutergroep van het kinderdagverblijf in Ameide. Bij de lieveheersbeestjes komen de kinderen 4 uur per dagdeel spelen. De peutergroep is ook gevestigd in de brede school van Ameide. 

Kinderdagverblijf de Klaproos

De Klaproos is een kinderdagverblijf voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De Klaproos is een samenvoeging van de oudste kinderen van het kinderdagverblijf, de peuters die voorheen bij Pinkeltje speelde en de BSO.  

Kinderdagverblijf HET Madeliefje

Van lekker kroelen met de leidsters tot een potje voetbal met alle vriendjes en vriendinnetjes. Dit is allemaal mogelijk op het kinderdagverblijf. Hier ontwikkelen de kinderen zich spelenderwijs en op eigen tempo.

Adres

De Hummeltjeshoeve
Groeneweg 20
Heukelum,  4161 BK

Kvk:55899463Contact 

 06 11 33 01 26
 0345 51 96 75

info@dehummeltjeshoeve.nl 


Privacy Statement


Kinderopvang in Heukelum, Ameide en Nieuwland.